Personalehåndbog

Først og fremmest byder vi dig velkommen til personale-teamet hos ZubarDubar!

Vi bag ZubarDubar glæder os til at få dig i gang og ikke mindst få en masse fantastiske oplevelser sammen.

Denne personalehåndbog er udarbejdet, så vi alle har en fælles ramme for de regler, som gælder ved at arbejde hos ZubarDubar.

Om ZubarDubar

Historien bag

ZubarDubar har siden 2006 leveret bartendere og barløsninger til fester, events og andre arrangementer rundt omkring i Danmark.

Teamet bag ZubarDubar har mange års erfaring inden for branchen, bartenderfaget og produktion af events.

Koncernen

Hos ZubarDubar bliver du en del af en stor koncern, ejet af Nordic Liquid Group, som er en af Europas største specialister i bar catering. De besidder ca. 25 fuldtidsansatte, 10 chauffører og over 800 bartendere og freelancere fordelt på 4 europæiske lande. Koncernen driver i øjeblikket spændende brands som Lej En Bartender, Drafttails, TenderBar, ZubarDubar, Isklart, TenderCrate, CaterCom, DOK5000 og Gin Hass®.

Derudover har Nordic Liquid Group et tæt samarbejde med Barbussen med bartendere i busserne hver weekend.
Af disse brands vil du primært beskæftige dig med vores barcatering-forretninger under brandet ZubarDubar og samarbejdspartnerne hertil. ZubarDubar leverer komplette barløsninger til op mod 2.000 arrangementer i Danmark årligt.

Procedurer for vagter

Vagtsystem

Vagterne kører via Reppio, hvor du udfylder en profil gennem vores personale-app og derved altid har dine vagter ved hånden: https://app.reppio.co/join/TFJL.

I Reppio kan du se alle ledige vagter i den nærmeste fremtid og melde dig på dem, du ønsker at tage. Ansøg gerne flere vagter forud og hold øje, da der hele tiden bliver lagt flere vagter ind – også flere uger frem.

Der kan ske ændringer i vagterne dagen inden eller på dagen, så hold altid øje med beskrivelsen i Reppio.Vi vil altid informere dig via chatten i Reppio omkring ændringer.

Her kan du se et eksempel på en vagt i Reppio, hvor du kan se alle informationer, samt hvordan du tilgår ’chatten’, hvor vi vil kommunikere omkring din vagt. Altid hold dig opdateret i chatten dagen op til og på dagen for din vagt.

Klikker du ind på en vagt, kan du se alle de nødvendige informationer, du skal bruge, omkring vagten: Navn på kunde, tid, sted, cocktail-menu, antal personer, antal bartendere samt andre nødvendige informationer.

Det er vigtigt, at du kun melder dig på vagter i det distrikt, du tilhører. Dvs. bor du på Fyn eller i Jylland, melder du dig på vagter her, og bor du på Sjælland, melder du dig på vagter her. Vi sender ikke nogen over broen.

Når du byder på en vagt, er det vigtigt, at du har tjekket op på transportmuligheder til og fra vagten inden. Alt efter hvor vagten er; om det er i udkanten uden transportmuligheder, kan det være, det er nødvendigt du tager på vores lager på Fynsvej 59, Middelfart og tager en Berlingo-bil til vagten og retur igen. Kan du ikke tage vagten alligevel, er det dit eget ansvar, at unassigne dig.

Det er dit eget ansvar at tjekke, om du er tildelt vagter og herefter have styr på de drinks, du skal lave.

Tøj, fremtoning og personlig pleje:
Når du tager ud til et event, så møder du soigneret. Du har sorte bukser på (en varm sommerdag er en sort nederdel, som går til knæene, fint) samt en HELT sort skjorte uden logo. Du skal fremstå ren og professionel. Tyggegummi ser bl.a. ikke professionelt ud og vil vi frabede under vagten.
Mødetid
Når du klikker ind på en vagt i Reppio, kan du se mødetid og bartid, som angivet på billedet nedenunder.

Mødetid angiver den tid, du skal møde på din vagt. Som regel har du 1 times forberedelse til at stille baren op og gøre alt klart. Chaufførerne leverer normalt baren og alle materialer før arrangementet starter. Bartid angiver, hvornår barerne og du skal stå klar til at tage imod gæster.

Vi spørger dig umiddelbart fra morgenen via chatten i Reppio, om du er klar til vagten, som du skal besvare hurtigst muligt – senest 3 timer før vagten.

Det er vigtigt, at du aldrig fortæller kunden, du er ny. Det kan udvise, at du er uprofessionel. Så hvis du har spørgsmål, så kontakt meget gerne support på dagen.

Tjek-ind: 15 min. før din vagt starter, skal du tjekke ind via appen under eventet, så vi ved, at du er klar til at arbejde, når mødetiden starter.

Ankomst: Når du ankommer på vagten, hilser du pænt på kunden/gæsterne og spørger til, hvor din bar skal stå. Det er VIGTIGT, at du tjekker, at alle tingene er der via en tjekliste i den røde kasse. Mangler der noget i tjeklisten, skal du med det samme kontakte support, så vi kan vurdere om det kan laves uden og hvis ikke, så kan chaufføren komme med det, du mangler, inden bartiden starter. Mangler mynten, kan det være kunden har fået det i køleskabet.

Når du opstiller baren, er det vigtigt, at du altid sørger for, at den står pænt og ryddeligt, dvs. stil alt fint, altid hav en våd klud klar til at tørre spildte op og stille barmåtten pænt frem i midten af baren samt cocktailkortet. Alt efter hvilket brand du repræsenterer, så vil der være
Virksomhedskort du kan ligge frem, så gæsterne kan huske hvilket brand du repræsenterer.
Det er vigtigt, at bilen altid holdes ren og ryddeligt, så mad og skrald skal altid fjernes til næste.

Inden bartid starter: Gør drinks klar til ca. 30% af gæsterne 15 min. før opstart, for at tage trykket af baren. Når arrangementet starter, har kunden fri bar, til du skal lukke ned. Der kan forekomme arrangementer, hvor kunden forlænger bartiden. I dette tilfælde, skal du ringe til support og informere dem, hvorefter du skal skrive det ind i Reppio, efter din vagt er slut.
Eksempler på en flot, opstillet bar:

Under vagten: Det er det vigtigt at være smilende og have fokus på kunderne, så de får den bedste service og ikke mangler noget. Det er vigtigt, vi fremstår professionelle og udadvendte i alle situationer. Ryd gerne bordene løbende for vores glas, når der er tid.

Når vagten slutter: Er vagten slut, pakker du baren sammen og rydder pænt op, tørrer alt af, mm. Hvis chaufføren ikke er kommet, når bartiden slutter, så kontakt support-nummeret for at høre, hvor langt han er. Når chaufføren ankommer, hjælpes I ad med af læsse bilen, medmindre andet er aftalt med support. ALDRIG forlad tingene.
Går tiden over mødetid, vil du blive kompenseret, som du kan læse mere om i afsnittet ’’Løn’’.

Kontakt

Michelle og Marie er jeres personalekoordinatorer og som udgangspunkt dem, I vil blive kontaktet af ift. vagter, hvis I har generelle spørgsmål, mm. Sker der noget under din vagt, eller mangler der noget fra tjeklisten, er din chauffør forsinket, mm., så kontakt support via +45 71 74 71 81, gerne via mail eller SMS til nærmeste leder, hvis det ikke haster – vi besvarer jer hurtigst muligt, men hav forståelse for, at vi ikke er tilgængelige alle tidspunkter. Vi vender retur så snart vi kan.

Det er vigtigt, at du ikke skriver i Reppio under vagten, da vi ikke få notifikationer, så SMS eller ring til support. Har du spørgsmål om andet, så kontakt din nærmeste leder.

Drikkepenge: Vi beder ikke direkte om drikkepenge af kunderne, men sker det, at du modtager drikkepenge, er du velkommen til at tage imod dem. Drikkepenge skal indsendes via virksomhedens MobilePay Business, hvor 50% af drikkepengene går til en personalekasse og 50% til din lønudbetaling.

Facebook: Vi har en Faceook-gruppe som hedder: ’Freelancing ZubarDubar Bartenders’ og ’Barbussens bartendere’, som du skal tilmelde dig. Her kan stå noget om din vagt, ekstra vagter, procedurer, mm. Det er vigtigt du følger med i grupperne og gerne like opslaget, så vi ved, du har læst og forstået budskabet i det pågældende opslag.

Transport

Generelt

Det er VIGTIGT, at alle udlæg, udgifter, overarbejde og transporttid bliver uploadet i Reppio. Vi betaler 100 kr./t. for din transporttid MINUS den første time. Dvs. rejser du 2 timer, får du 100 kr. Derudover får du kørselspenge, 1 kr. pr. kørt km i egen bil. Hvis I kører to personer sammen, så er det kun den, som har bilen, der får kørselspenge. I får dog begge penge for rejsetiden.

ALLE kvitteringer skal gemmes og sendes med i dokumentet, når du sender dine timer ind via Reppio.

Nedenfor ses hvordan det ser ud når du tilføjer udlæg/expenses i Reppio:

Ungdomskort

Kan du ikke hente en gyldig billet, så kan vi desværre ikke betale for transporten men vi betaler 1 kr. pr./km. I transport. HUSK at skriv det i formularen i Reppio.

Rejsekort

Download Rejs Nemt-appen, hvor du kan gå ind og hente din kvittering og tilføje den i Reppio-formularen.

Forlængelse
Det er vigtigt, at forlængelse af arbejdstid (eller hvis I skal blive der ekstra tid), bliver lagt ind som en “expense” også: 1 times forlængelse = 300 kr. Skulle I blive der i 30 minutter, da chauffør var forsinket = 200 kr. i timen (hvis det er det, I får i timen) /2 = 100 kr. i expenses.

Der vil IKKE blive udbetalt penge, uden der ligger et billede/kvittering med. Og vi kommer ikke til at rykke for det. Der bliver tastet løn hver mandag morgen fra nu af, så få det uploadet med det sammen. Det er jeres ansvar.

Du tilgår udlæg/expenses ved at klikke på vagten og dernæst på $-ikonet.

Bor du eks. på Fyn eller i Jylland, skal du ikke tage en vagt på Sjælland, da vi ikke dækker broen. Taxa samt biludlejning er heller ikke udgifter, vi betaler, medmindre andet er aftalt med din leder.
Søger du en vagt, skal du have mulighed for at tage offentlig transport, køre med en af vores chauffører, køre selv eller kunne køre med en anden bartender.

Tog- og busbillet
Upload kvitteringen i Reppio og skriv, hvad udgiften er til i Reppio. Har du kørt et vist antal km, så upload km under expenses og et screenshot fra maps, der viser km. I får 1 kr. per kørt km.

Barløsninger

 

Barbussen
I barbusserne er der altid fri bar. I Reppio kan du finde barbus-vagter, som er angivet i overskriften.
Udbuddet er angivet i vagtens beskrivelse samt proceduren, som du skal have læst igennem inden vagten. Derudover ligger der et menukort i alle barbusserne og står ligeledes i Reppio.
Der vil som udgangspunkt være fri bar via Drafttails, medmindre andet er angivet i Reppio.

Når I når til slutningen af eventet, så hopper du af bussen med kunden på slutadressen og bærer alle tingene ud af bussen igen: HUSK panten på dåserne og saml det pænt. Hjælp chaufføren med
at læsse i bilen igen, og du kan tage derfra.
Er chaufføren ikke ankommet, ring til support og hør, hvor langt han er – aldrig bare gå fra tingene.

Events

På events, som ikke er barbusser, står der altid hvilke drinks, kunden ønsker. Dem ser du i eventets beskrivelse på Reppio. Der er også forskellige bar-pakker, som er beskrevet herunder.
Kunden bestemmer selv hvilke drinks, pakken
indeholder:
– Bronze-pakke: op til 6 drinks
– Sølv-pakke: op til 8 drinks
– Guld-pakke: op til 10 drinks

Mødetid: Ankom til startadressen 15 min. før
mødetiden angivet i Reppio og tjek ind ved at skrive i kommentaren på vagten, at du er ankommet samt ved almindelig tjek ind i Reppio. Så ved vi, du er klar til vagten. Oftest kommer chaufføren med varerne præcist på starttidspunktet, så find vores chauffør (hvid
varevogn). Ca. 15-30 min. efter, kommer bussen og buschaufføren.
Sørg for at dig og chaufføren med Drafttails får alt til at virke, inden du stiger på bussen. Brug tiden på vejen til at klargøre alt.

Gæsterne kan få øl og Drafttails (cocktails på fad). Du er kun vært, så du holder orden og skænker IKKE. Gæsterne skal selv hælde op. Det, du sørger for, er at fylde is i et glas (fyld HELT op med is) og giv dem glasset, så de selv kan skænke.
Drinks:
– Mojito (Hvid rom, lime, rørsukker og mint)
– Gin Hass (Gin Hass Mango Sirup, lemon sodavand, lime og gin)
– Gin Hass alkoholfri: Gin Hass Mango sirup, lemons sodavand og lime
– Bramble (Blackberries, hvid sukker, citron og gin)
– Pilsner på dåse. OBS! Den chauffør, der afhenter tingene, skal have panten på dåserne med retur. VIGTIGT.

Bemærk, der går cirka 1 patron til 1 Drafttail, så skal du skifte flere gange, er den måske utæt et sted. Ring da til supporten.
Kommer der stadig intet, kan det være at fustagen er tom. Hanen på drafttails må KUN skiftes når den er helt tom. Øl skal som det første sættes på køl.

Cocktailkursus
Har du været ude på mange vagter og er godt erfaren i cocktails, kan du komme på et cocktailkursus, hvor du skal undervise kunder/gæster i at lave cocktails.

I Facebook-gruppen ligger et dokument med procedure for cocktailkursus, som du bedes læse igennem.

TenderCrate

Inden hver vagt er det vigtigt, at du har læst cocktail-menuen igennem og grundigt øvet dig på de cocktails, du skal lave samt fremgangsmåden. Vi har en hjemmeside, hvor du kan finde dem alle: www.tendercrate.com. Skulle der mod forventning mangle en cocktail på hjemmesiden, så kontakt os gerne via personale@nordicliquidgroup.com.

Som en god reminder: skriv gerne de cocktails ned, som du skal lave, på en stick-it-note.
Du skal ikke google dig frem til en opskrift, da den eventuelt ikke vil stemme overens med de ting, der er blevet leveret af chaufførerne. Det er vigtigt, I følger de præcise opskrifter, så alle altid får præcis samme drink.

Det er vigtigt, du inden vagten har læst op på, hvordan man skifter Drafttails- og fadølsanlæg. Der ligger diverse videoer på FreelancingBartenderZubarDubar.

Ansættelsesregler- og politikker

 

Alkohol
Man drikker ikke i arbejdstiden, og man møder ikke fuld eller lettere beruset på job. Hvis en gæst tilbyder en drink eller gerne vil drikke med dig, så siger man pænt fra og fortæller, at det er imod vores arbejdspolitik.
Ansættelsesforhold
Dit ansættelsesforhold fremgår af din kontrakt og/eller af de gældende overenskomster. Overtræder du ansættelsesregler og interne regler, kan det få konsekvenser for din ansættelse.
Arbejdsmoral
Du skal gerne være til rådighed 3 ud af 4 uger/weekender, medmindre andet er aftalt og angivet i din kontrakt. Du skal ville gå på arbejde og ikke være bleg for at træde til ved en sygemelding eller andet, hvor vi akut har behov for dig. Vi hjælper altid hinanden.

Værdier:
· Man opfører sig ordentlig, ærligt og ansvarligt
· Vi stræber efter at skabe mere effektive arbejdsprocesser
· Vi lærer gerne og tilpasser os gerne hurtigt nye behov
· Vi går efter at give kunden den bedste oplevelse
· Vi ser muligheder og løsninger – og griber dem

Brugen af privat mobiltelefon

Du må gerne have din mobiltelefon med på arbejde, så du eksempelvis kan stemple ind og ud i Reppio. Hav mobilen på lydløs, så den ikke forstyrrer, og hav den ikke fremme under eventet, medmindre du skal ringe til support-nummeret ang. forlængelse, hvis du mangler noget til eventet eller lignende.

E-Boks

Nordic Liquid Group benytter e-Boks og mail, når vi sender meddelelser til dig om dit ansættelsesforhold. Du er derfor forpligtet til at holde dig orienteret om meddelelser i e-Boks og din mail fra os, så husk at den skal være aktiveret og være tilmeldt post fra os. Du vil fortsat som hovedregel få udleveret vigtige meddelelser om din ansættelse personligt. Hvis det ikke er muligt at udlevere meddelelser til dig personligt, vil vi sende meddelelsen til dig via din e-Boks, den mail du har meddelt os eller pr. brev.

Løn

For at kunne udbetale din løn er det vigtigt, du har oprettet dig i Reppio med informationer, konto- og reg. nr, mm. Opdatér din profil løbende, så det hele stemmer overens, da vi ellers ikke kan refundere udlæg. Sker der ændringer, så meddel også Michelle og Marie, så vi kan ændre i lønsystemet.

Efter hver endt vagt er det vigtigt at indsende overarbejde, dokumentation, mm. i Reppio med det samme. Vi kommer ikke til at rykke for det.

De 4 første vagter er oplæringsvagter, hvor du vil få 135 kr./t. Har du haft de 4 oplæringsvagter og er klar til at stå selv på vagt, vil du få 200 kr./t. Det er vigtigt, du selv melder til Michelle eller Marie, at du har haft din 4. vagt. Det tjekker vi ikke op på.

Ønsker du at komme med på barskole og færdiggør dette, vil du derefter stå til 220 kr./t. og har mulighed for at blive barmanager, hvis du er klar til at stå som ansvarlig på de større vagter samt kan oplære nye.

Du må gerne have din mobiltelefon med på arbejde, så du eksempelvis kan stemple ind og ud i Reppio. Hav mobilen på lydløs, så den ikke forstyrrer, og hav den ikke fremme under eventet, medmindre du skal ringe til support-nummeret ang. forlængelse, hvis du mangler noget til eventet eller lignende.

Din løn betales månedsvis bagud og bliver indsat på din konto til d. 1. Det er derfor en forudsætning for korrekt udbetaling, at du har en dansk konto. Din lønseddel bliver sendt til din e-Boks og din mail. Får du ikke udbetalt løn er det dit eget ansvar at informere os via personale@nordicliquidgroup.com tidligst fra d. 2.

Det er vigtigt du selv indberetter din indkomst til SKAT.

Er du månedslønnet, får du udbetalt den faste løn for en hel kalendermåned med tillæg eller fradrag for overtimer, fritimer og så videre.

Overarbejde
Overarbejde kan forekomme og varsles ikke. Når du er ude til et arrangement, kan kunden umiddelbart inden baren slutter, spørge om forlængelse. I dette tilfælde melder du det til support på ++45 71 74 71 81 om pris og informerer kunden herom. Du får så merløn, hvilket svarer til satsen af overarbejde.
Skattekort

Skattekort indberettes IKKE automatisk fra SKAT. Du skal selv meddele SKAT om din indkomst hos os. Vi råder dig til at gemme cirka 39% af din indkomst, som du kan bruge, når SKAT har lavet en opgørelse over den, som SKAT opkræver af dig.

Omplacering/overflytning

Det kan forventes, at du kan blive flyttet fra den vagt, du er tildelt, til en anden vagt. I din ansættelseskontrakt står der, at du også kan forvente at skulle arbejde i andre afdelinger efter ledelsens anvisninger. Det er vigtigt for os, at du er fleksibel, så vi altid kan yde den optimale service til kunderne, og vi kan få vagtplanen til at gå op. Derfor skal du respektere overflytning efter firmaets ønske (kortvarig hjælp eller assistance i andre afdelinger).

Opsigelse og fratrædelse

Ønsker du at fratræde din stilling, eller bliver du af en eller anden grund afskediget, skal dette foregå skriftligt. Din nærmeste leder skal kvittere for modtagelsen af din opsigelse. Du skal aflevere opsigelsen via mail i så god tid, at opsigelsesvarslet i din overenskomst eller kontrakt overholdes. Hvis du er i tvivl om dit opsigelsesvarsel, så kontakt din nærmeste leder.

Fortrolighedsklausul
Fortrolige informationer, du modtager eller får kendskab til under dit ansættelsesforhold, må ikke viderebringes til personer uden for virksomheden. Dette gælder også efter ansættelsesforholdets ophør, og når du bruger sociale medier. Vi forventer generelt, at du håndterer og behandler fortrolig information omhyggeligt, så informationen hverken videregives.
Sociale medier
Situationer fra din hverdag på jobbet, som gør dig glad, må du meget gerne dele på de sociale medier og tagge os i.

Når du deler, så husk de fire grundregler:
1. Du skal selv have lyst til at dele og ikke føle dig tvunget. Det skal være din egen historie
2. Prioritér kunder og kollegaer. De er vigtigere end at dele billeder på de sociale medier. Del ikke billeder, mens du er på arbejde.
3. Vær loyal. Tal pænt om kunderne, arbejdspladsen, leverandørerne og kollegerne.
4. Del ikke følsomme informationer

Loyalitet
Nordic Liquid Group har en politik for brug af de sociale medier og andre medier. Politikkens kerne er en række råd, som er anvisende og lægger op til øget omtanke og ansvarlighed, da enhver omtale og især dialogen på de sociale medier påvirker vores omdømme.

Du har loyalitetspligt over for din arbejdsplads. Loyalitetspligten betyder, at handlinger, udsagn og brug af de sociale medier ikke må kunne skade vores image. Det kan få konsekvenser for din ansættelse, hvis du tilsidesætter Nordic Liquid Groups politik for brug af de sociale medier og andre medier. Du må som privatperson ikke bruge virksomheden, formaterne eller andre virksomhedsrelaterede benævnelser eller logo, og du må ikke agere talsmand for Nordic Liquid Group.

Du må dog gerne angive på f.eks. LinkedIn og Facebook, at du arbejder i Nordic Liquid Group. Hvis du stopper hos Nordic Liquid Group, skal du huske at ændre dine personlige oplysninger på de sociale medier, så der ikke længere står, at du er ansat i virksomheden.

Et godt råd: Opfør dig respektfuldt og høfligt over for kunder og kollegaer – både i den virkelige verden og på internettet og vid, at på internettet bliver alting gemt.

Pauser og rygning
Du bliver betalt efter mødetiden angivet i Reppio, som indeholder forberedelse, bartid og sammenpakning af baren. Når du er på arbejde, er du produktiv og skal stå til rådighed. Hvis der skulle være meget stille, og I er flere på vagt, kan man efter aftale med kollegaer eller ansvarshavende, aftale at man går fem minutter og tager en bid mad, som man medbringer hjemmefra. Der må ikke tages af kunders mad, som er til arrangementerne, dette er meget uacceptabelt.

Når du er mødt ind og bartiden starter, er det heller ikke tilladt at forlade stedet for at gøre noget personligt; tage opkald, besvare mails osv.
Du er forpligtet til at blive i baren hele tiden. Hvis du skulle mangle noget i baren, så ringer man til support, og man tager ikke selv affære og hopper afsted ud efter noget, medmindre der stadig er forberedelsestid, og det er aftalt med support, at man kører ud efter de manglende ting selv.

Tissepauser er selvfølgelig til enhver tid tilladt, men er der supertravlt i baren, så se om ikke du kan time det med et hul, hvor der er mindre at lave.
Skal man ryge, så gøres dette, når der er stille i baren, hvor den anden/de andre kan afløse for et øjeblik. Selvom arrangementet foregår udenfor, så ryges der et stykke væk fra baren og selve festen. En rygepause tager fem minutter og er udelukkende forbeholdt til rygning, og så går man ind igen og står i baren.

Personalegoder

 

Barbussen

Hvis du sælger en forlængelse til et event, får du 300 kr. i timen, pr. forlængede time.

Kurser
Du får gratis cocktailkursus til en værdi af 5.000 kr., som vi betaler for dig. Alle skal have været på kursus og i vores facebook-grupper, opdaterer vi løbende med nye kurser. Skriv til nærmeste leder, hvis du endnu ikke har fået dit kursus.

Sikkerhed og kontrol

 

Persondata
Nordic Liquid Group behandler kun de personoplysninger om dig, der er nødvendige og relevante, for at vi kan opfylde vores forpligtelser som arbejdsgiver i forbindelse med dit ansættelsesforhold hos os.
Tyveri (af medarbejdere)

Vi skal alle passe godt på vores arbejdsplads og på vores værdier. Vi accepterer ikke tyveri, bedrageri eller forsøg herpå, dette vil medføre bortvisning, uanset værdien af det stjålne, om det er penge eller varer, og om det sker i din arbejdstid eller i din fritid. Alle former for tyveri er meget uacceptabelt.

Whistleblowerordning

Har du været ude på mange vagter og er godt erfaren i cocktails, kan du komme på et cocktailkursus, hvor du skal undervise kunder/gæster i at lave cocktails.

I Facebook-gruppen ligger et dokument med procedure for cocktailkursus, som du bedes læse igennem.

Sygdom og lægebesøg

 

Sygemelding

Hvis du er syg, skal du ringe til din nærmeste leder senest kl. 9 på dagen for din vagt. Sygemelding på sms, e- mail eller gennem andre medier accepteres ikke. Hvis du undlader at sygemelde dig og blot bliver væk, sidestilles det med udeblivelse, og det kan få den konsekvens, at du bortvises fra dit arbejde.

Du er forpligtet til at holde din nærmeste leder orienteret løbende under din sygemelding, således at der kan tages de rette hjælpemidler i brug og der kan planlægges – under hensyntagen til dit helbred – hvordan og hvornår du hurtigst muligt kommer tilbage i arbejde. Endvidere er du forpligtet til at give din nærmeste leder besked når du raskmeldes efter din sygemelding.

Lægebesøg, fritidsaktiviteter, mm.
Læge – og tandlægebesøg, fritidsaktiviteter, mm. skal foregå i din fritid. Arbejdstimerne lægger primært eftermiddags-/aftentimer, hvilket gør at der er rig mulighed for at få dette til at gå op i din fritid. Akut behov for lægebesøg kan sidestilles med sygdom og vil blive behandlet som sådan.

Guide til Cocktail Print

 

Glas

Cocktail Print skal altid bruges i et martiniglas eller et coupeglas/champagneglas – IKKE lowball eller highball.

Cocktails
Uanset hvilken slags cocktail, det er, må martiniglas eller coupeglas/champagneglas IKKE fyldes med isterninger. Det betyder, at cocktailen skal straines i et tomt glas uden isterninger. Ellers ‘flyder’ printet ikke på skummet.

Skum

For at få den optimale cocktail og print skal der være mere eller mindre 1 cm skum. Hvis der ikke er nok skum fra den shakede cocktail, kan du tilføje mere skum på to måder:

  1. Shake æggehvide med isterninger.
  2. Brug den medbragte sifonflaske.
Papir og blæk
Både blæk og papir lavet af sukker og kan spises uden bekymring.

Hvis du er i tvivl om metoden, så ring venligst til support-telefonen på +45 69 66 34 34.